Tack till mina lyssnare

Vad kul att ni tittar in och lyssnar ibland när andan faller på. Bara den senaste veckan har 39 ner takningar gjort från HBpod olika avsnitt vilket jag tycker är jättekul förstås och veckan är inte slut än. Det skulle ha blivit ett reportage nu veckan som var men det blev framskjutet. Min målsättning är få ut ett avsnitt per vecka och ibland blir det två:). Nu till veckan besöker jag stadshuset i Eskilstuna så häng med på tisdagkväll och lyssna på min hemliga gäst.

Härom dagen fick jag feedback från Christer sånt är kul tycker jag, så om du känner för det skicka ett mejl vett ja.

Och inom snar framtid ska jag prova på sända live, så om du vill lyssna på live så följ mig på www.mixlr.com/hbpod ja kommer annonsera på facebook när det blir dags.

Har tips på vem jag kan podda med sänd ett mejl till mig!