Arkiv

Här hittar du mina utvalda äldre avsnitt från 2016 och framåt!

Björnsund

I det här programmet fick jag följa med Föreningen TRIM (själv medlem) på deras besök till Kerstin och Sven som har en underbar oas till trädgård vid Mälaren med strandtomt. Tomte är på 4000 kvm med kuperat tomt med över 400 sorter växter. Bland annat ett tulpanträd och jätte fint mandelträd. Så häng med och träffa Kerstin & Sven och medlemmarna från Föreningen TRIM.

Elit hotell med Viktor & Albin

Hej idag har vi käkat frukost på Elit Hotell i Eskilstuna där jag träffade på Viktor & Albin som jag intervjuade om frukosten. Men när jag skulle klippa ihop programmet saknades en fil på den stora intervjuven men en lite kortis blev det.

Viktor, Albin och jag kommer ses på nytt framöver på nått frukostställe och dela ut kaffekoppar som poäng i Eskilstuna så häng med då!

Gästas av Lena Linderholm & Hannu Sarenström

I dagens avsnitt får du möta två kreativa personer Lena Linderholm som är grafiker, konstnär och författare som bor i Strängnäs. Sen får ni träffa Hannu Sarenström som är författare, matkreatör och trädgårdsinspiratör och bor i Hällekis på  med sin hund och två katter. Musik av Gösta Linderholm och Vivaldi. God Jul & GottNytt År!

Äppelgården

 

I det här avsnittet får ni möta Per och Eva som driver en liten mysig handelsträdgård som heter Äppelgården.

Som ligger mellan Katrineholm och Vingåker. Per berättar hur Äppelgården kom till och visar runt i den idylliska handelsträdgården som ligger mitt ute på landet med får hagar omkring sig. Eva berättar lite om sin köksträdgård. Och bjuder på en vägbeskrivning två gånger så häng med:) www.applegarden.se

Helena Mattsson

I det här avsnittet får du träffa Helena Mattson som har ett stort intresse för trädgård. Hennes stora trädgårdsinspiratör är Hannu Sarenström. Helena har en jätte mysig trädgård som har olika trädgårdsrum på en liten fd skogstomt. Helenas trädgård har uppmärksamt av olika medier under årens lopp. Hon delar gärna med sig till andra trädgårdsintresserade genom sin blog och instagram och dessutom är hon med en liten trädgårdsförening som heter Acchleja ”vi som ryms i en bil”. Besök hennes blogg här.

Här får vi möta Johny & Thomas och sen träffar vi Lotta i hennes trädgård

Här får du träffa Johny som gör sin första medelhavs inspirerande gratäng och Thomas som berättar vad inredning är för honom. Och till sist möter vi Lotta på hennes land där vi pratar om trädgård. Så kom och lyssna.