Snart är det oktober

I år har jag inte producerat så många poddar som jag hade tänkt mig, och jag kan inte enbart skylla på covid19. Men året är ännu inte slut så jag hoppas det hinner bli flera poddar innan året slut. På HBpod kan du hitta upp till 55 avsnitt att lyssna på och det bästa med podd är att du lyssnar själv när du vill. Har du tillgång till Facebook eller Instagram så följ mig gärna där och gå gärna och tyck till om podden och dela gärna till dina vänner på socialamedier.

Mina poddar som jag spelar in redigerar jag aldrig utan det som kommer med in inspelningen, kommer ni att höra. Jag tycker blir mera personliga poddar då och misstag sker även för proffsen. Många poddar som spelas in sker ofta på ett café, hotell eller i en studieo men jag spelar mest ut på fältet. Vilket också gör podden mer närvarande. Men jag är en amtörpoddare vilket märks i mina avsnitt och jobbar oftas utan manus därav kvaliteten på mina poddar.
Men varmt välkomna in lyssna på mina poddar.

Att jag är dyslektiker på kuppen gör inte saken bättre, men jag är inte ensam om det även kungen är det.

//Hasse

Lämna ett svar