Nya avsnitt

Jag har haft ett uppehåll av att spela in nya avsnitt ett tag nu. Men i förgår spelade jag in ett avsnitt med Carina Nygren som är nybliven kolonist i den fina Gröna Stugan 60 i Vilsta koloniträdgårdsförening du hittar henne även på Instagram @carina.nygren.50 så häng med lyssna på 78. Carina som blev kolonist. När man ändå har ångan uppe, så passade jag på spela in ett avsnitt till. Så jag tog bilen till Söderbergsträdgård som ligger i Näsbo strax utanför Eskilstuna. Där jag möte det trevliga trädgårdsparet Lena & Olov Söderberg som visade mig runt i deras vackra trädgård, men inspelning gjorde vi inomhus pågrund av vädret. Så kom in lyssna på 79.Söderbergsträdgård och Lena & Olov hittas även dom på Instagram @soderbergstradgard.

Så nu har ni lite att lyssna på, och flera inspelningar är på ”G” så håll koll. Och för Er som är nya lyssnare fins även 77 andra avsnitt att välja på. Podd kan man ju lyssna på när man klipper gräset heller andra sysslor i trädgården det är fördelen med podcast som det heter.

Dela gärna avsnitten på era sociala medier efter ni har lyssnat och skriv några rader, och följ mig gärna på instagram och Facebook. Vill ni själva vara med i ett avsnitt hör av Er till mig hasse@hbpod.se

Kul att ni lyssnar!

Hasse Bjurling