Choklad är livet, i det här avsnittet ska ni få möta Eva Mantsinen som drev ett eget företag som grafisk formgivare för fem år sedan men som vill göra något annat i livet och som startade Omnomnomn Chocolaterie (Chokladbutik). Hon tänkte först satsa på desserter men det blev chokladpraliner och hon började testa gjutna egen praliner hemma i köket och fick blodat tand. Hon gick några kvällskurser och nu på senare år har även gått en utbildning i Schweiz. Hennes första butik var på 35 kvm och idag har hon en ny modern lokal i Hammarby Sjöstad med mycket ljusinsläpp och en härlig lokal fylld med läckerheter. Idag håller hon även kurser för både privat personer till företag som vill prova på göra egna praliner. Hon använder kvalitets choklad och göra även ekologiska praliner om efterfrågan finns. Att göra chokladpraliner är en konst och krävs tålamod och hon älskar hitta på nya spännande smaker i sinna vackra praliner. När jag spelade in fick jag syn på en härlig ny rödmålad pralin ”och jag frågade om jag fick provsmaka” det var en vegansk ny pralin fylld med passionsfrukt och hallon ganache oh vilken fyllning smakade ljuvligt i munnen, så häng med på tur hos Eva i hennes Chocolaterie.