Om HBpod

   

Vad roligt att du lyssnar på min HBpod tycker jag. Jag heter Hasse Bjurling och är uppvuxen i norra Stockholmsområdet och bor nu för tiden i Eskilstuna som ligger i Sörmlands län vilket jag tycker är ett av Sveriges vackraste landskap. Jag har ett stort intresse av mat – trädgård och ganska nyfiken på det mesta här i livet och det är det jag vill podda om.

Mina poddar handlar om det jag tycker är intressant i vardagen så häng med mig på mina olika möten med härliga personligheter som jag möter i min HBpod och det bästa av allt är att du bestämmer själv när du vill lyssna på min HBpod och det är ju fördelen med podcast.

Jag spelar alltid in direkt mina avsnitt utan att redigera dem innan jag publicerar dem för mina lyssnare, jag tycker det blir mer personligt och charmigt att spela in sina podcast på det sättet.  Flera som spelar in poddar idag spelar ofta in från studio eller i hemma miljö och själv har jag valt försöka spela in så levande miljö som möjligt för jag vill  att oväntade händelser kan hända under inspelningen, för det blir lite mer spännande då:).

Du hittar mina podd på Itunes och flera möjligheter är på gång, du kan ju även lyssna här direkt på HBpod.

Hör av dig om du vill lämna feedback eller du kanske vill vara med i någon podd telefon: 076 165 12 00 heller

hasse@hbpod.se

Bilden av mig är tagen av Olof Plym Forshell och besök gärna hans  hemsida

Vill du prenumerera på HBpod “klicka på bilden”